POORT – Maarten Riebel van AdenbO, Advies en Bouwbegeleidingsbureau voor vastgoed in Flevoland, heeft Frank en Daniëlle begeleid bij de bouw van hun woning in het project Ik bouw mijn huis betaalbaar in Almere (IbbA2) in Almere Poort. Volgende week wordt hun huis opgeleverd.

Daniëlle Mormon controleert de fundering van haar huis in aanbouw in Almere Poort. Vandaag wordt de woning klaar opgeleverd. (Foto: aangeleverd)

Daniëlle: “Tijdens een gezellig dagje winkelen in Almere Stad werd ons een folder over het IbbA-project in handen gedrukt. We besloten een kijkje te gaan nemen in het stadhuis waar we verrast werden door de vele mogelijkheden voor het bouwen van je eigen woning. Wij schreven ons direct in voor het project en werden gelukkig ingeloot.
Wat ons enorm aansprak aan het project was het ontwerpen van je eigen woning. Aan de hand van verschillende modellen woningen hebben wij onze eigen woning met eigen inzicht ontworpen. Wij hebben deze ontwerpfase als zeer intensief ervaren, het kostte veel tijd en energie maar de motivatie werd gestimuleerd doordat alles in eigen smaak kon worden neergezet.”
Goede begeleiding
Het IbbA-project bood Daniëlle en Frank de mogelijkheid om een bouwbegeleider te kiezen. “Aan de hand van een voorstelronde van meerdere bouwbegeleiders hebben wij gekozen voor Maarten Riebel. Maarten heeft ons gedurende het project erg goed begeleid en geadviseerd. Hij heeft goed met ons meegedacht over de mogelijkheden van de bouw en indeling van onze woning. Het bijzondere van het IbbA-project is dat je zelf kijkt naar de mogelijkheden om jou wensen te verwezenlijken.
Deze week, na ruim twee jaar, wordt de woning opgeleverd. Frank en Daniëlle: “We zijn erg tevreden met het resultaat. Dit project heeft ons de mogelijkheid geboden om tegen een redelijke prijs in een tophuis te kunnen wonen.”

 

Bron: AlmereDezeWeek


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *