DANSWIJK – “Aspirant kopers maak ik bewust van de onderhoudskosten aan hun woning. Ik bevestig hun onderbuikgevoel of ze er wel of niet goed aan doen om een woning te kopen,” zegt Maarten Riebel, adviseur van Adenbo.nl.

“Ook verricht ik bouwkeuringen, zodat huiseigenaren eventueel een beroep kunnen doen op hun GIW-garantie. Voor seriematige of een individuele oplevering kan men ook bij mij terecht evenals verbouwingen.” Adenbo staat voor Advies & Bouwbegeleiding in Vastgoed. Maarten legt uit: “Ik maak huiseigenaren bewust van hun woning. Stel dat je een lekkage hebt in huis, dan wil je wel weten of het nog onder de garantie valt.” Ook aspirant kopers kunnen advies krijgen als zij een woning willen kopen. “Voor iedere opdrachtgever kan ik inspecties verrichten. Stel dat je een huis wil kopen, maar je wilt er zeker van zijn dat je geen risico’s loopt, dan ben je bij Adenbo aan het goede adres.”
Huiseigenaren doen er ook verstandig aan om Adenbo in te zetten wanneer hun woning maar niet verkocht wordt. Maarten: “Als ik een bouwkeuring geef, kan dat de verkoop van de woning bevorderen. Met de keuring op zak is het beter onderhandelen. Een doorsnee makelaar maakt geen bouwkeuringen of GIW-inspecties, ik help bij het herstel en maak een kostenraming.”


Maartens jarenlange ervaring in de bouw als bouwtechnisch adviseur en inspecteur bij onderhoud komt hierbij goed van pas. “Laatst vroeg een dame mij advies voor haar ‘droomwoning’. De afzuigkap in die woning had een koolstoffilter, zag ik. Een prachtige afzuigkap, maar zonder vast afvoerkanaal. Bovendien was ook het koolstoffilter niet vervangen, terwijl dat elk half jaar moet.”

Kennismakingsactie

Vanaf zaterdag 30 mei tot en met woensdag 15 juli houdt Adenbo een kennismakingsactie. “Elke onderhoudsinspectie kost geen 189 euro maar 129 euro.” Dat is inclusief BTW, exclusief reiskosten. Voor meer informatie: www.adenbo.nl
Adenbo.nl
Galopstraat 3
1326 RN Almere
036-5361598
06-25042658

Bron: AlmereDezeWeek


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *