Wanneer u een woning aan wilt te kopen, ontstaat soms de onzekerheid naar de staat van de woning. Wij bieden u graag ondersteuning bij de beoordeling van de technische staat en de duurzaamheid van de woning.
 
Wat vindt u belangrijk in woonwensen, waaraan dient de woning minimaal te voldoen en wat is de onderhoud staat. Kortom, wat is op korte termijn nodig en wat mag op langer termijn gerealiseerd te worden? 
 
Allereerst toetsen wij de staat van de woning op duurzaamheid van bijvoorbeeld de afwerking, onderhoud, kwaliteitsgradatie, keuken, sanitair en installatie.
Dit kan op een eenvoudige werkwijze met een Bouwkundige inspectie of met een uitgebreid Bouwkundige keuring met kostenraming.
 
Het grote voordeel hiervan is, dat u exact op de hoogte bent van de staat van de woning en hoe deze soms met een betrekkelijke eenvoudige investering te verbeteren is.
Het zal in u in ieder geval bewuster maken in uw onderhandelingspositie met onderbouwde argumentatie.
 
Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, die is voor een Bouwtechnische inspectie in Flevoland; € 225,00 incl. 21% btw en excl. reiskosten.